Benvinguda

Benvinguts i benvingudes a la meva casa virtual.

Espero que t’hi trobis a gust, que t’agradi, i t’animo a que et subscriguis gratuïtament per rebre al teu correu un avís amb els continguts que aniré publicant.

Per què un altre blog?

És veritat que la xarxa està farcida de blogs de tota mena però crec que el meu t’agradarà perquè sorgeix del desig d’afavorir el contacte amb els lectors, i poder comentar amb tots vosaltres qualsevol cosa dels meus contes o de la literatura i els llibres en general.

Alhora, una de les principals motivacions que m’ha empès a fer aquest blog és combatre les dificultats dels temps actuals, en què molta gent està preocupada i gairebé ningú no s’escapa d’algun maldecap. Espero que el que publiqui en aquesta pàgina serveixi per evadir-se dels problemes i per riure (o encara millor, per somriure), per plantar-li cara a la realitat amb una mirada irònica i retrobar la il·lusió per tornar al dia a dia amb més empenta.

Un blog diferent.

Què hi trobaré en aquest blog, deus estar demanant-te?

Els principals continguts que hi trobaràs són contes meus, inèdits, originals i molt breus, curts i fàcils de llegir, com una petita píndola literària, un divertiment digital. Contes 2.0 o literatura digital. Contes per ser llegits en 2 minuts.

Em comprometo a anar-los escrivint i publicar-los aquí cada quinze dies. I si et subscrius gratuïtament, rebràs un avís al teu correu quan hi hagi noves publicacions.

Espero que t’agradin i que hi facis comentaris per compartir amb mi i els altres lectors.

I això és tot. Només em resta afegir que desitjo que casa meva també sigui casa teva.

Subscriu-te

Subscriu-te i rebràs les novetats del blog al teu correu electrònic.

,

Una Resposta a Benvinguda

  1. Iñaki Rubio 1 març 2014 at 19:09 #

    Amics i amigues, després d enomés 5 mesos operatiu, el blog ja ha rebut més de 6000 visites! Moltes gràcies!!!

Deixa un comentari